smallebanner2.jpg

Offerte aanvragen

Indien u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, gelieve het onderstaande webformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te versturen.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Vereiste informatie.
Persoonlijke gegevens
Naam *
Bedrijfsnaam
Adres en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Telefoonnummer *
Faxnummer
Emailadres *
Uw aanvraag
Type aanvraag *
vertaling
tekstcontrole
redactiewerk
Gewenste leveringsformule (enkel van toepassing op vertalen)
Normaal (levering binnen 5-10 werkdagen)
Express (levering binnen 3-5 werkdagen)
Spoed (levering binnen 1-2 werkdagen)
Uw bestanden

Voeg hieronder uw bestanden toe. Let op: u kunt maximaal 3 verschillende bestanden toevoegen met bij elkaar een maximum van 10 MB. Bij meerdere bestanden of bij bestanden groter dan 10 MB kunt u of deze bestanden naar ons mailen op info@mastersintranslation.com of deze naar ons sturen via www.wetransfer.com naar het emailadres info@mastersintranslation.com. Vergeet in beide gevallen niet óók dit formulier in te vullen en te versturen!

Bestand 1
Bestand 2
Bestand 3
Opmerkingen
Vragen of opmerkingen

Herhalende passages in de tekst worden niet meegerekend in het aantal woorden. Alleen goed ingevulde webformulieren worden in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende offerte op het door u ingevulde emailadres, wij streven ernaar u binnen 1 werkdag van een offerte te voorzien, zeker wanneer u voor de spoedformule gekozen heeft. Nadat wij uw akkoord gekregen hebben op de offerte en (een deel van) de betaling hebben ontvangen, treedt het aantal werkdagen waarin de opdracht aan u geleverd moet zijn in werking.