smallebanner1.jpg

Redactiewerk

Bij Masters in Translation kunt u ook terecht voor redactiewerk. Het gaat hier om de redactie van teksten om deze zo optimaal mogelijk te maken voor bijvoorbeeld een publicatie in een tijdschrift, in een krant of op een website of voor bijvoorbeeld drukwerk, zoals informatieflyers, folders en brochures.
Redactiewerk houdt in dat we de tekst optimaliseren naargelang zijn doel en zo nodig logischerwijs onderverdelen in verschillende paragrafen en koppen toe- of tussenvoegen, zodat een voor het doel geschikte goed lopende tekst ontstaat.

Uiteraard is het ook mogelijk om - tegen extra kosten - de tekst te redigeren en vervolgens te plaatsen in een door u geleverd of gewenst ontwerp en het geheel u te leveren als drukklaar bestand.

Redactiewerk gebeurt altijd in goed overleg met de klant en geheel conform zijn/haar wensen. Voor deze dienst kunt u als klant niet kiezen tussen een bepaalde levertermijn, deze levertermijn bepalen wij samen met u in overleg. Dit aangezien het per tekst verschilt hoeveel tijd er nodig is voor de redactie van de tekst (lengte van de tekst, doel, drukklaar of niet).

Voor meer informatie over de actuele tarieven met betrekking tot redactiewerk, verwijzen wij u graag door naar de tarieven-pagina.